Profil

Jeg har 10 års erfaring med arbejde på klinik og de seneste seks også med undervisning og foredrag. Klinikarbejdet har bestået i at hjælpe mennesker med problemstillinger af nærmest alle former fra spædbørn til professionelle idrætsudøvere på diverse landshold.

Med udgangspunkt i at alle mennesker er forskellige, vil min tilgang altid være individuel. Det er derfor ikke så vigtigt for mig, om dit mål handler om at kunne løfte dit barnebarn, sidde ved computeren, spille fodbold eller lave ironman. Jeg har dog altid haft en forkærlighed for arbejde med idrætsaktive mennesker, som jeg derfor har beskæftiget mig meget med. Særligt fodbold, styrkesport, Crossfit og gymnastik har fyldt meget.
I min praksis arbejder jeg helhedsorienteret og altid ud fra den person, jeg står overfor med de forventninger og krav, der måtte være.

Noget af det jeg ofte for ros for af de mennesker, jeg arbejder med, er min forståelse for individets behov. Der findes ikke en standard for, hvad man skal kunne forvente af et menneske. Eks. vil mange mennesker have en udfordring med at løfte 100 kg i squat, mens det dårligt nok er opvarmning for andre.

Jeg er glad for at kunne hjælpe andre mennesker, og jeg vil også gerne hjælpe dig!

 

Venlig hilsen Samuel Krogh Pedersen

Fysioterapeut mobiliserer hofte

Hjem

Book tid

Kontakt mig