Priser

Da jeg, som de fleste specialister, arbejder uden for offentlig sygesikring, har jeg valgt at afsætte 2-3 gange så lang tid, som det er tilfældet på vanlige klinikker. Dette kommer mine klienter til gode ved, at vi kommer langt mere i dybden og bruger færre konsultationer.

Min anbefaling er, at vi sammen aftaler et forløb, der passer til dig. På den måde får du en samlet pris med indregnet rabat, men det er selvfølgelig også en mulighed at købe enkelte timer. Book en gratis afklaringssamtale!

Enkelt konsultation
Fysioterapi i patientens valgte rammer fx eget hjem eller træningsfaciliteter.
Incl kørsel i Nørresundby/Aalborg(9000)
DKK 625

Squat-/Skill-forløb
Læs mere under “jeg tilbyder”
DKR 2750

Træningsprogram
DKR 300

Tilskud
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “Danmark” kan du få tilskud til fysioterapi. Danmark giver DKK 133 kr til 1. konsultation og 88 kr til de efterfølgende. Sørg blot for at informere om det, så sørger jeg for at indberette.

Mange private sundhedsforsikringer dækker enten hele honoraret eller giver et tilskud  –  kontakt dit forsikringsselskab og undersøg dine muligheder.

Afbud og udeblivelse
Afbud skal ske senest tre timer før aftalt tid på telefon eller mail. Ved for sent afbud eller udeblivelse pålægges et gebyr på DKK 300,-

Hjem

Book tid

Kontakt mig