Idrætsfysioterapi

Når vi arbejder med idrætsfysioterapi tager vi udgangspunkt i:

  • Din sport
  • Dine omgivelser
  • Dine ønsker

Når vi oplever smerter i forbindelse med sport, så er det vigtigt, at vi ikke holder fuldstændig pause. Man skal altid fortsætte i det omfang, der er muligt, men det niveau kan være vanskeligt at finde. Det er et af de steder, hvor jeg kan hjælpe dig med din rehabilitering. Vi tager udgangspunkt i din sport, dvs. at du ikke bare bliver sendt hjem med nogle dødsyge og generelle elastikøvelser.
Hvis man gerne vil flytte sig enten i rehabilitering efter en skade eller i performance-optimering, så er kontinuitet vigtigt. Derfor giver det ikke mening at få et program, hvor man er ved at kede sig ihjel. Hvis man gerne vil spille fodbold, så skal man deltage i fodbold på det niveau, man kan det. Det samme gælder alle andre former for sport.

Kom tilbage stærkere end udgangspunktet med idrætsfysioterapi

Hvis du arbejder med mig, så vil der også være fokus på at komme tilbage stærkere end udgangspunktet.

Jeg tilbyder sportsspecifik fysioterapi, derfor er det en del af min service, at interventionen foregår i dine rammer. Hvis du har problemer med din squat, så lad os kigge på det, der hvor du squatter og ikke i et kliniklokale, hvor du ikke har problemer. Læs om mobil fysioterapi her.

Hjem

Book tid

Kontakt mig